Top

ENS APASSIONA EL QUE FEM I PER QUI HO FEM

“El més important respecte a qualsevol empresa és que els resultats no estiguin dins de les seves parets.
El resultat d’ un bon negoci és un client satisfet”.

ARTECSOFT DEVELOPING SOLUTIONS

Qui som
Artecsoft és una empresa del sector de les noves tecnologies amb una trajectòria de més de 18 anys d’experiència i es dedica exclusivament a oferir serveis de desenvolupament de software a mida i un gran ventall de solucions escalables per a pimes i grans empreses multisectorials arreu del món.
Estem a Sant Sadurní d’Anoia (Capital del Cava), Barcelona.

Missió
Centrar-nos en els desafiaments del mercat per tal de crear i mantenir serveis tecnològics de desenvolupament de software amb un alt nivell de qualitat i alt sentit de responsabilitat amb la finalitat de maximitzar el valor i satisfacció dels nostres clients i les seves necessitats.

Visió
Ser una empresa reconeguda com a referent i líder en desenvolupament de software a mida a nivell estatal per part dels nostres clients, proveïdors i partners tecnològics o enginyeries.

ELS NOSTRES VALORS

Anàlisi i entesa

L’alt nivel de coneixement dels nostres professionals ens permet entendre perfectament les necessitats i requeriments dels nostres clients.

Responsabilitat

Assumim el desafiament de satisfer als nostres clients en quant a dates d’entrega de projecte i el cumpliment dels requisits.

Qualitat de servei

Disposem dels protocols necessaris per assegurar serveis fiables i segurs que cumpleixin les especificacions sol.licitades sota una millora continua.

Innovació constant

Els nostres professionals estan en permanent capacitació producte dels avanços tecnològics per anticipar-nos i oferir solucions d’alt rendiment.

Estem al cor del Penedès.

QUÈ FEM

Oferim serveis de desenvolupament de software a mida

Software empresarial

Solucions verticals de Software per a ús ofimàtic amb possibilitat de connexió amb el ERP del nostres clients

Software Industrial

Solucions verticals i específiques d’entorn industrial que permeten optimitzar processos productius.

Web Apps & Cloud Computing

Aplicacions entorn web multiplataforma i compatibles amb dispositius mòbils.

Mobile Apps

Aplicacions mòbils per monitoritzar processos i agilitzar el fluxe d’informació en mobilitat.

EQUIP

Artecsoft compta amb un equip de persones compromès i entregat, que dia a dia aconsegueix assumir nous reptes. Persones que, a més d’un bon perfil acadèmic i professional, posseeixen uns valors i aptituds que fan d’Artecsoft una millor empresa.

La formació de professionals en el nostre sector no s’acaba mai, els nostres enginyers estan en una constant formació i actualització en lo que es refereix a modernes tecnologies, llenguatges de programació i eines o protocols de metodologia de desenvolupament de software.
La utilització d’eines col·laboratives online, fa que tots els equips de treball disposin de tota la informació adient per a dur les tasques de desenvolupament d’una manera eficient i segura.

ArtecSoft compta amb partners tecnològics i professionals del sector especialitzats en tecnologies específiques que d’una manera donen suport paral.lel als nostres equips de desenvolupament. Disposem de convenis de col·laboració o partnerships amb empreses i amb centres educatius.

EL PRINCIPAL ACTIU D’ARTECSOFT ÉS EL NOSTRE EQUIP DE PERSONES I EL SEU KNOWHOW

El que ens fa diferents de la resta d’empreses del sector és que per ArtecSoft el Knowhow és el pilar principal de l’empresa, per tant la nostra filosofia és la de compartir al màxim el coneixement dels nostres professionals entre ells.

SECTORS D'ACTIVITAT

Desenvolupem solucions multisectorials

Des dels nostres inicis l’any 2000, ArtecSoft s’ha caracteritzat en oferir tota mena de solucions de desenvolupament de software a mida per a multitut de sectors.

El fet de no estar enfocats a treballar per un únic sector o mercat ens ha permès adquirir un coneixement i casuístiques específiques de tota mena. Això ha enriquit el nostre coneixement i com a conseqüència fa que els nostres profesionals entenguin perfectament les necessitats del client i dels projectes. Aquest fet també, fa que des de l’etapa inicial de qualsevol dels projectes, els nostres tècnics poden assessorar al client.

SECTORS I ACTIVITATS ECONÒMIQUES ON HEM TREBALLAT

ALIMENTARI
METAL·LÚRGIC
SANITARI
CIENTÍFIC
PINTURA

ENERGÈTIC
COMUNICACIONS
JURÍDIC
MECÀNIC
ARTS GRÀFIQUES

AUTOMOBILÍSTIC
QUÍMIC
FINANCER
VETERINARI
PÀSTIC

ELECTRÒNIC
ODONTOLÒGIC
LOGÍSTICA
TÈXTIL
COSMÈTICA

VOLS SABER MÉS DE NOSALTRES?

Estarem encantats d’explicar-te el que necessitis i respondre a les teves inquietuts o necessitats