Top

CONNECTEM AREES DE NEGOCI
PER QUE LES EMPRESES SIGUIN MOLT MÉS EFICIENTS

Els webservices (Els serveis web)

Un web service es un conjunt de protocols i standards que serveixen per a intercanviar dades entre aplicaciones. Diferents aplicacions de software desenvolupades en llenguatges de programació diferents, i executades sobre qualsevol plataforma, poden utilitzar els Serveis Web per a intercanviar dades mitjançant les xarxes ethernet o Internet.

Sincronitzem dades entre empreses i dades entre aplicacions dins d'una mateixa empresa

El sistema ERP d’una empresa necessita estar constantment en comunicació amb altres sistemes o aplicacions, i amb tot allò que rodeja el vostre negoci.

ArtecSoft utilitza els webservices els quals ens permeten ser àgils en el processament de la comunicació, de la integració i del tractament de dades. Aquesta informació es registra en base de dades per tal de ser analitzada i consultada en els processos diaris de l’activitat de negoci de cada empresa.

El fet de disposar de la informació necessaria en temps real fa que les empreses tinguin molt més control de la informació dels diferents departaments que la formen, millorant la seva eficiència i productivitat assegurant l’èxit i creixement empresarial.

FEM INTEGRACIONS AMBS ELS PRINCIPALS ERPs DEL MERCAT

La tecnologia i standards que utilitzem ens permeten intercanviar i sincronitzar dades entre aplicacions de forma segura, eficient i ràpida

PROTOCOLS I TECNOLOGIES QUE UTILITZEM

VOLS TENIR EL CONTROL DE LA INFORMACIÓ DEL NEGOCI?

T'ho podem resoldre. Estarem encantats en assessorar-te.