Top

App Mòbil Sumes i Restes

App Mòbil Sumes i Restes

SECTOR EDUCATIU

Descripció

App mòbil desenvolupada íntegrament per Artecsoft per als més petits de la casa. Té una funció pedagògica molt clara: agilitzar, desenvolupar i millorar l’habilitat de sumar i restar. Amb un sistema de comptador d’èxits, que resetea cada vegada que es falla a la sumes o restes, es pot saber quantes vegades s’ha operat de manera correcta, convertint així l’exercici mental en tot un repte per al nen. A nivell gràfic, l’App mòbil té un aspecte simple però compte que recorda a la famosa aplicació Angry Birds, per dotar-la d’un punt divertit i fer-la atractiva als més petits.

L’aplicació ha estat desenvolupada per Android amb Basic4Android i és compatible amb dispositius mòbils i tablets que funcionin amb aquest sistema operatiu. Pots descarregar aquí.

Tecnologies
· Android
· Basic4Android

Política de Privacitat

L’app Sumes i Restes és una aplicació per Android que genera operacions matemàtiques (sumes i restes) que l’usuari haurà de resoldre.
L’aplicació sol·licita els següents permisos d’Android:
Llegir i escriure en l’emmagatzematge intern del dispositiu. L’àrea d’emmagatzematge s’utilitza per guardar arxius.
Situació: Ubicació GPS en temps no real, llocs d’interès i altres dades de geolocalització inexactes.

Informació detallada del Tractament de les Dades Personals:
Les Dades Personals es recullen per a les següents finalitats i utilitzant els següents serveis:

Aquest tipus de serveis permeten utilitzar les Dades de l’Usuari per a comunicacions comercials sota diverses formes publicitàries, com ara banners, si bé sempre en relació amb els interessos de l’Usuari.
Això no vol dir que tots les Dades Personals siguin utilitzats per a aquesta finalitat. La informació i condicions d’ús es detallen més endavant.
Alguns dels serveis indicats més avall poden emprar Galetes per identificar els Usuaris o poden utilitzar la tècnica del behavioral retargeting, és a dir mostrar anuncis publicitaris personalitzats en base als interessos i al comportament de l’Usuari, inclusivament aquells que hagin estat obtinguts fora d’aquesta aplicació. Per obtenir més informació, si us plau verifiqui les polítiques de privacitat dels serveis corresponents.

A més de les possibilitats d’optar per no participar que ofereixin els serveis enumerats a continuació, l’usuari podrà optar per no participar en la utilització per part d’un servei de tercers de galetes per a determinades funcionalitats de publicitat visitant la pàgina d’exclusió de Network Advertising Initiative.

Els Usuaris també podran optar per no participar en determinades funcionalitats publicitàries mitjançant les corresponents opcions de configuració dels dispositius, com les opcions de configuració de publicitat del dispositiu per a telèfons mòbils o les opcions de configuració de publicitat en general.

La informació confidencial de l’usuari només s’utilitza per a realitzar la funcionalitat bàsica de l’aplicació. L’app no recopila ni envia dades automàticament als desenvolupadors de l’aplicació.

Tipus de dades que recopilem:

El primer tipus de dades fa referència a la informació no identificable que es farà disponible o es recopilarà en utilitzar l’aplicació o dels Serveis ( “Informació no personal”). Mai coneixerem la identitat de l’Usuari o Soci comercial a partir del qual es recopili la Informació no personal.

La Informació no personal recopilada pot incloure el conjunt de dades sobre l’ús i la informació tècnica transferida per la seva dispositiu, com: (a) determinada informació del programa informàtic i de l’equip (per exemple, tipus de dispositiu); (B) la ID de sessió, l’hora i data a la qual ha accedit a l’aplicació mòbil o al nostre lloc, així com la connexió o desconnexió en relació amb els Serveis; i (c) les dades de navegació com: tipus de navegador, URL visitada, etc.

El segon tipus d’informació comprèn les dades personalment identificables, com la informació que identifica o dóna peu a identificar una persona ( “Informació personal”). La Informació personal comprèn tant (a) la seva adreça de correu electrònic i contrasenya privada que s’envia quan es registra, així com la informació de contacte que comprèn el seu nom, número de telèfon, adreça, que enviï de manera voluntària quan vulgui contactar-; o (b) determinats identificadors com les seves adreces IP, la ID d’Android, la ID de Publicitat, l’identificador IDFA o la ID de l’Dispositius ( “Identificadors”). Recordeu que, encara que els Identificadors no constitueixen informació personalment identificable en determinades jurisdiccions, hi ha algunes (com la UE) en què aquests conjunts de dades es consideren “Dades personals”. Per tant, considerem tots els Identificadors de diverses jurisdiccions com “Dades personals”.

Recordeu que pot ser que recopilem diferents tipus d’Informació personal i no personal a partir de vostè en funció de les característiques de la seva interacció amb els Serveis, com s’exposa a continuació. No obstant això, sempre tractarem la Informació no personal com Informació personal quan combinem les dues.

L’app Sumes i Restes utilitza els serveis de publicitat de StartAPP. Consulti aquí la Política de Privacitat de StartAPP